Poziv na Zoom radionicu “Vještina javnog nastupa”

VJEŠTINA JAVNOG NASTUPA

K O N K U R S

Pravni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Fondacijom Konrad Adenauer Predstavništvo u Bosni i Hercegovini i Pravnim fakultetom Univerziteta u Tuzli organizuje radionicu Vještina javnog nastupa. Radionica će biti održana 18.03.2023. godine (subota) i 21.03.2023. godine (utorak; termin nakon predavanja) putem online platforme Zoom. Studenti će imati priliku da nauče o značaju javnog nastupa u savremenom dobu, načinu pisanja političkog govora i tehnici javnog nastupa kao i da učestvuju u pisanju govora. Radionica je namijenjena studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

Predavači će biti viši asistenti Olivera Ševo Grebenar, ma i Igor Popović, ma i asistentkinja Milica Ristić, ma koji su saradnici i mentori u Centru za retoriku i govorništvo „Institutio Oratoria“. Radionica podrazumijeva predavanja, ali i aktivno učešće studenata.

Pozivaju se zainteresovani studenti da se prijave putem e-maila na adrese: olivera.sevo@pf.unibl.org ili igor.popovic@pf.unibl.org. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime i godinu studija. Broj mjesta je ograničen. Odabrani polaznici će dobiti certifikat o pohađanju radionice. Zainteresovani studenti se mogu prijaviti završno sa danom 15.03.2023. godine (srijeda).

You may also like...